A lélek nyelvén

A lélek nyelvén
Értékelés:

Cikkszám: 1

A könyv a bevezetővel együtt tizennégy önálló írást tartalmaz, melyek nincsenek egymással olyan szoros összefüggésben, mint egy regény fejezetei. Ha mégis kapcsolatot keresünk a témák és azok gondolatébresztő kibontása között, a kulcs a könyv címében rejlik. 

Minden egyes fejezet rövid mottója lehetne, hogy lelkünk szól hozzánk, s minden körülöttünk, ami fejlődésünkkel összefügg, eltérő erővel, több-kevesebb sikerrel, de a lelkünk nyelvén szól hozánk. A világmindenség minden jelensége - az a zűrzavar is, amit teremtettünk magunk körül - a tapasztalatszerzésen, az élethelyzetek átélésén, megélésén keresztül lelki épülésünket szolgálja.

Ha elfogadjuk azt a téltelt, mely szerint a világban való jelenlétünk végső eredendő oka és végső célja egyszerűen megfogalmazva lelkünk tökéletesítése és csiszolása, úgy magától értetődik, hogy a tanulnivalóknak a lélek nyelvén kell megszólalniuk, a lelkünk nyelvén kell elénk állniuk. 

Így függ össze útkeresés és egyensúly, lelki betegség és gyógyulás, önmagunk megismerése és születési képletünk, magyar hagyományunk és a mesélés fontossága ... hogy csak néhány témát említsünk a könyvből.

A könyv jelenleg nem rendelhető!

Ár: 2 000 Ft
Kiadó: Hatra Mag Kft.
Oldalak száma: 118
Megjelenés éve: 2011, 2013
ISBN 978-963-08-7346-8
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!